Örülök, hogy itt vagy!


Szia!
Rimán Dóra vagyok és a blogolás már régóta szerepel a terveim között. 2011 környékén már próbálkoztam vele, de azt végül megszüntettem.

Eltökélten vágtam bele újra, hiszen szeretek írni és őszintén szólva arra szeretném használni ezt a felületet, hogy értéket adjak másoknak.

Azt vettem észre, hogy nagy szükség van erre. Manapság túl sok figyelmet fordítanak a külsőségekre és háttérbe kerülnek az igazán fontos dolgok: a szellemi értékek és javak.

Szeretekek segíteni. Mindig is foglalkoztattak az emberek, gyerekként is szerettem kommunikálni a körülöttem lévőkkel és érdekelt, hogy hogyan tudnám legalább egy picivel kellemesebbé tenni a létüket. Olykor csupán egy mosollyal, egy kedves szóval, vagy akár így felnőtt fejjel komoly humanitárius tevékenységekkel.

Sokféleképpen lehet segíteni. Én a művészetet választottam fő eszközként.
A művészeten keresztül szeretnék esztétikát közvetíteni, kellemes érzéseket és pozitív gondolatokat okozni mások fejében.

Amit leginkább imádok csinálni az a filmezés: színészet és kaszkadőri munkák, s ez az, amit hivatásként is űzni akarok.

Nagy szenvedélyem még a fotózás (a kamera mindkét oldalán), a tánc, a versírás, illetve zenét is szeretnék majd tanulni.

Fontosnak tartom a tanulást, önmagunk fejlesztését, azt, hogy egy picivel mindig jobbá váljunk, mint akik előző nap voltunk.
Mert az élet egy folyamatos változás. Még, ha úgyis tűnik, valójában sosem állandó. Vagy felfelé ível, vagy lefelé, de folyton változik. Én a felfelé ívelést választom, s igyekszek minden nap tenni a céljaimért. Sokszor nehéz, ezt biztos te is tapasztaltad már, de minden egyes nap próbálok haladni előre, még ha csak egy aprót is.
Átéltem többször milyen érzés az, amikor a munkád gyümölcse beérik. Csodálatos! Mégis most vált igazán reálissá számomra az (mivel pár hete sikerült megvalósítanom egy gyerekkori álmom), hogy ha nem hallgatsz a hangokra a fejedben, hanem hiszel magadban és teszel a céljaidért, akkor el tudsz érni bármit.

Itt a blogon a saját írásaimon és tapasztalataimon keresztül szeretném ezt sugallni, erőt, bátorságot és optimizmust adni. Viszont nem szeretném elrejteni a nehezebb pillanataimat sem és ugyanúgy írni a kudarcaimról, gondjaimról is, mint a sikereimről.

Nagyon-nagyon szívesen veszek a jövőben bármilyen észrevételt és kommentet az írásaimmal kapcsolatban. Szeretnék egy klassz kis közösséget felépíteni, ahol megosztjuk a gondolatainkat, ezáltal is segítve egymást.

Nagyon örülök, hogy itt vagy és remélem, hogy fogok tudni adni neked valamilyen pozitív töltést.

Szeretettel, Dóri
Kövess az Instagramon is!
 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések